Stel je vraag via Whatsapp
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Losia Arestakyan - Woensdag 26 Maart 2022

  Pasen

  Pasen

   

  Ieder jaar valt dit feest op een andere datum, maar wat vieren we eigenlijk met dit feest?                                                               

  Met Pasen vieren we het einde van 4 dagen vasten. Witte donderdag en goede vrijdag zijn de laatste dagen van het leven van Jezus en komen nog voor de paasdagen. Met Pasen vieren we de wateropstanding van Jezus na zijn dood. Het is een christelijk feest, maar tegenwoordig viert iedereen het wel.

   

  Pasen staat al bijna voor de deur. Een lekker lang weekend waarin je veel leuke dingen kunt plannen met je gezin, vrienden of familie. Alleen wat ga je eigenlijk doen met pasen?In dit blog ga ik je wat tips voor thuisactiviteiten geven die simpel, gezellig en niet veel tijd trekken.

  Het leukste wat je voor/tijdens het Pasen kunt doen, is gezellig je huis versieren. Daar kunnen we je mee helpen met onze toffe paasartikelen en versieringen die wij verkopen. Hieronder zie je paar voorbeelden, al onze Paas assortiment staat hier op de website onder het kopje “Pasen”.

   

   Paasontbijt of –brunch

  Organiseer een Paasontbijt of –brunch en leef je uit. Er zijn altijd van die typische gerechten die je alleen met een Paasontbijt eet en daarvan geniet, dus dat is ook leuker om ook een speciale moment van te maken. Je kan tijdens de brunch gebruik maken van onze tafelkleed die tegelijkertijd ook een kleurplaat is zodat de kinderen zich niet vervelen en creatief bezig zijn tijdens het eten. De paastafelkleed is een geweldige paasdecoratie en een toffe activiteit voor het hele gezin. Dat brengt kleur op tafel en plezier in de groep. Jong en oud kunnen samen de paaswereld ontdekken en kleuren.

   

  Daarnaast kun je ook gezellig met de kinderen op zoek naar paaseieren, en de leukste van allemaal de Paastak versieren. Daarvoor kun je ook gebruik maken van onze gevarieerde pampa’s, droog takken  boeket en droogbloemen boeket.Zijn jullie ookal zo EGGcited ;).

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Check onze blogs

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking