Stel je vraag via Whatsapp
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Lotte Rutgers - Woensdag 9 November 2022

  Trouwen in de herfst - Top 5 foto's en 5 tips!

  Herfstbruiloft...

  Gaan jullie trouwen in de herfst? Of hebben jullie de datum nog niet geprikt?
  De herfstbruiloft is de laatste jaren steeds populairder geworden. 
  De mooie veranderingen in de natuur leveren een prachtig plaatje op.

  Bekijk deze 5 prachtige foto's en check onze 5 decotips!

  Foto 1: Het aanzoek

  De meeste aanzoeken worden een jaar voor de bruiloft gedaan.
  Ben je een beetje creatief en wil je een uniek aanzoek? Neem je aanstaande mee voor een mooie herfstwandeling in de avond. Zet ergens op de route deze mooie pompoen met een lichtje erin klaar!
  Hoe romantisch is dat!!! Zorg er wel voor dat je gaat op een avond wanneer het niet regent, beetje zonde als de pompoen uitgedoofd is!!

  Bron: Jewelrywarehouse.com

  Decoratietip: Na het aanzoek willen jullie vast al snel jullie getuigen vragen! In de herfst zijn natuurlijke houtkleuren prachtig! Met deze leuke pennendoos stel je de belangrijke vraag en kan de getuige de pen om te tekenen in bewaren!

  Foto 2: De ringen

  De mooiste foto's zijn vaak de simpelste foto's.
  Zoek een mooi takje met prachtige gekleurde bladeren en hang je ringen hier aan. En prachtige foto gegarandeerd. Blijf er wel dicht bij in de buurt, het zal je maar gebeuren dat ze in de berg bladeren op de grond belanden en je een half uur aan het zoeken bent waar ze zijn gebleven....

  Bron: Mldavisinsurance.com

  Decoratietip: Laat je ringen brengen in een herfstige houder. Deze natuurlijke ringenhouder, gemaakt van een tak of klein boompje past perfect bij jullie herfstbruiloft!

  bruiloft-ringenhouder

  Foto 3: De kus

  Laat je kus vastleggen op een unieke manier! Bedenk van tevoren een mooie setting, zodat je dat niet op het moment hoeft te bedenken. Geef de fotograaf een aantal foto's die je mooi vindt en zoek een locatie waar deze foto's gemaakt kunnen worden. Houd hierbij rekening met lichtinval, zoals op de linkerfoto. Je fotograaf weet meestel heel goed hoe je het beste je mooiste ideeën tot werkelijkheid kan brengen. Vraag dan ook zeker van tevoren waar je op moet letten bij de fotolocatie en deel je Pinterestfoto's met je fotograaf, zo kan hij/zij ook met je meedenken.

  Bron: Weheartit.com

  Decoratietip: Neem op je fotoshoot een attribuut mee die je foto extra speciaal maakt. Een voorbeeld hiervan is deze reuzeballon van wel 1 meter groot. Vul hem met helium en laat de liefde zweven!!
  Houd de ballon wel goed vast of maak er een gewichtje aan, zodat hij niet wegwaait en ergens in de natuur terechtkomt. 

  bruiloft-reuzeballon

  Foto 4: De vriendinnenshoot

  Op je bruiloft moet je zeker een gekke, vrolijke foto met je vriendinnen maken!
  Zorg dat je van tevoren weet waar je de foto wil maken. Staat er een mooie boom bij op?
  Liggen er niet al te veel plassen? Als je al weet dat het de dagen voor je bruiloft gaat regenen, zorg dan dat je al een zak vol bladeren hebt verzameld en laat deze drogen. Je wil niet dat jullie kleding vies wordt, of dat de bladeren zo zwaar zijn geworden doordat ze nat zijn, dat ze de lucht niet in willen!!

  Herfstbruiloft-vriendinnenshoot
  Bron: Insideweddings.com

  Decoratietip: Maak de dag voor jou en je vriendinnen extra speciaal door een tattoo op een speciale plek te zetten waar niemand hem ziet. Mooi in rose gouden herfstkleur!

  Bruiloft-tattoos

  Foto 5: Het feest

  Aangezien het in de herfst eerder donker wordt, kan je prachtig ontvangen worden of weggaan in een zee van lichtjes. Deel aan je gasten sterretjes uit en er ontstaat een prachtig en magisch moment.

  bruiloft-sterretjes

  Bron:Weddingsparklersoutlet.com

  Decoratietip: Bij ons kan je kiezen uit vele soorten sterretjes.
  Kies voor extra lange als je ze gebruikt om afscheid te nemen van de gasten. Je wilt natuurlijk niet dat de sterretjes al uit zijn, voordat jullie zijn gepasseerd!

   

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking